Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HRD Human Resources Officer

Plaatsingsdatum 06-10-2017 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Delft Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 Salaris -
HR officer
Met het accent op HR reporting (24-32 uur per week)

Ben jij gedreven om de ondersteunende HR processen zo efficiënt mogelijk uit te voeren? Ben je erop gericht om de HR processen verder te professionaliseren? Heb je affiniteit met het opstellen van HR ken- en stuurgetallen? Dan is dit een interessante functie voor jou.

De functie:

In deze rol voer je alle voorkomende (administratieve) werkzaamheden uit met betrekking tot de in-, door- en uitstroom van ons personeelsbestand. Je kunt hierbij denken aan het opstellen van correspondentie bij indiensttreding, te woord staan van medewerkers met vragen over hun dienstverband en het administratief verwerken van mutaties. Dit doe je in samenspraak met de HR adviseurs, waarbij je niet alleen administratieve ondersteuning biedt, maar ook knelpunten signaleert en oplossingen formuleert.

Verder ben jij verantwoordelijk voor de HR Reporting van onze afdeling. Jij draagt zorg voor management rapportages waarin accurate en relevante HR ken- en stuurgetallen zijn opgenomen. Ook hou je het HR Dashbord met gegevens over in- en uitstroom, samenstelling van de populatie en verzuim up-to-date.

Verder help je mee aan het verder professionaliseren van de HR servicedesk door gevraagd en ongevraagd voorstellen te doen voor procesoptimalisatie en de inrichting van workflows.

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO/HBO opleiding op het gebied van Personeel en Arbeid en 2 jaar relevante ervaring in personeelsadministratie;
• Microsoft Excel heeft geen geheimen voor je, kennis van AFAS Profit en InSite is een pre, maar geen vereiste;
• Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en behoudt het overzicht;
• Je bent servicegericht, communicatief vaardig en een teamwerker;
• Je kunt goed prioriteiten stellen en kan goed het overzicht behouden;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Deltares
Deltares is een internationaal toonaangevend innovatief kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werkt Deltares met gepassioneerde professionals aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. We adviseren overheden en bedrijven over delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares heeft een informele en internationale werksfeer en biedt volop ontwikkelkansen.

Het HR team
Het HR team bestaat uit een HR Manager, een HR beleidsadviseur, vier HR Adviseurs, een L&D adviseur en een Global Mobility Officer. Ondersteund door zes HR-medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de HR administratie, HR servicedesk, arbo- en opleidingen coördinatie. HR is goed gepositioneerd binnen Deltares en heeft ambitie in continue professionalisering op het vlak van de inrichting van HR processen, de advisering en dienstverlening.

Deltares biedt een marktconform salaris. Het maximum van jouw schaal is € 3.325,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week, exclusief vakantiegeld. Inschaling vindt plaats op basis van je ervaring. Daarnaast onder andere ABP middelloon pensioen, 34 vakantiedagen en reiskostenvergoeding woon/werk.

Interesse?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten je kwaliteiten aan bij het functieprofiel, klik onderaan de vacaturetekst op “solliciteren op deze vacature”. Deze vacature sluit op 22 oktober 2017.

Meer weten? Neem dan contact op met Brenda Plat, coördinator HR Servicedesk. Brenda.plat@deltares.nl of 088-3358133.

Alleen sollicitaties via de website en Qandidate worden in behandeling genomen.

Wil je al meer weten over Deltares? Kijk alvast op onze LinkedIn Deltares, Facebook en Twitter.
________________________________________
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Human Resources, HR, Personeel,

Contactgegevens

Contactpersoon Sollicitatie Deltares

Vestigingsplaats

Solliciteer