Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Junior adviseur/onderzoeker

Plaatsingsdatum 13-06-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Delft Niveau -
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband -
Uren 0 - 40 Salaris -
Heb je recent jouw Master in civiele techniek behaald of een vergelijkbare studie gedaan? Of sta je op het punt om af te studeren? Ben je klaar voor de uitdaging om overstromingen te voorkomen, door overstromingsrisico’s te berekenen, en mee te werken aan waterveiligheid in Nederland en buitenland? Voor onze afdeling Waterveiligheid zijn wij op zoek naar een junior adviseur/onderzoeker!

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werkt Deltares aan slimme innovaties en maatregelen voor mens, milieu en maatschappij. De unit Zoetwatersystemen bestaat uit ruim 175 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen: Water en Delta Management, Waterveiligheid, Operationeel waterbeheer, Rivierkunde & transport over water, Ecologie en waterkwaliteit, en Hydrologie.


De afdeling Waterveiligheid geeft specialistisch advies over strategieën en maatregelen gericht over het vergroten van de veiligheid tegen overstromingen. De afdeling waterveiligheid voert water-gerelateerde risicoanalyses uit en ontwikkelt state-of-the-art beslissingsondersteunende instrumenten. Onze opdrachtgevers bieden we daarmee een gedegen kennisbasis ten behoeve van veilig waterbeheer.


Wat kan je verwachten als junior adviseur/onderzoeker?
Je gaat in projectverband werken aan de ontwikkeling en toepassing van methodes en tools voor het berekenen van overstromingsrisico’s en het definiëren van maatregelen en/of strategieën. Je voert risicoanalyses uit en werkt mee aan advies voor externe opdrachtgevers over effectiviteit van maatregelen t.b.v. risicobewust waterbeheer in binnen- en buitenland. Daarnaast ondersteun je in het verwerven van advies- en onderzoeksprojecten bij Nederlandse en internationale waterbeheerders en beleidsmakers.


Wat verwacht Deltares van jou als junior adviseur/onderzoeker?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, bijvoorbeeld civiele techniek, fysische geografie, hydrologie of wiskunde;
  • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring;
  • Je hebt ervaring met het analyseren van overstromingsrisico’s en affiniteit met het analyseren van waterveiligheidsvraagstukken en het evalueren van maatregelen gericht over het verminderen van overstromingsrisico’s;
  • Je hebt ervaring met programmeren met bijvoorbeeld Matlab of Python, het modelleren van watersystemen en/of het werken met GIS systemen;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en bij voorkeur ook een derde taal;
  • Je bent sociaal en ondernemend;
  • Je hebt oog voor de trends en kansen in de buitenwereld;
  • Je wilt graag samenwerken met marktpartijen, andere kennisinstituten en overheden, zowel nationaal als internationaal;
  • Je hebt een leergierige/open houding om je verder te ontwikkelen en reflecteert op eigen prestaties.


Werken bij Deltares
Wij bieden een informele, dynamische en uitdagende werkomgeving. Jouw persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en groei is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden en is doorgroei mogelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen. Wij hebben bijzondere faciliteiten op onze campus, zoals regelmatige lunchlezingen, de Deltagoot en ons iD- lab, een interactief data research laboratorium.


Interesse?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten jouw kwaliteiten aan bij het functieprofiel? Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatiebrief te uploaden. Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Melissa Ruts (HR Recruitment Officer; sollicitatie@deltares.nl; +31883358330) en Judith Kaspersma (Afdelingshoofd Waterveiligheid; Judith.Kaspersma@deltares.nl; +31883357948).


Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sollicitatie Deltares

Vestigingsplaats

Solliciteer