Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medior adviseur waterkeringen

Plaatsingsdatum 13-02-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Delft Niveau -
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband -
Uren 0 - 40 Salaris -
Heb jij ideeën hoe wij met nieuwe technologieën ons leven in de delta in de toekomst kunnen beschermen? En kun je deze ideeën overbrengen aan externe partijen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij adviseren voorbij de standaard en zoeken iemand die de grenzen opzoekt en onderzoekt wat mogelijk is.

Medior adviseur waterkeringen

De afdeling Dijkveiligheid is een afdeling binnen de unit Geo-engineering en houdt zich bezig met waterkeringen. We beantwoorden vragen over de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe op risico gebaseerde veiligheidsnormen en leveren hiervoor tools en innovaties.

Wat kan jij verwachten als medior adviseur waterkeringen?

Als medior adviseur bij Deltares ben je verantwoordelijk voor het acquireren, uitvoeren en rapporteren van projecten. Je werkt vaak in multidisciplinaire teams aan grotere of kleinere onderzoeksprojecten voor en met Rijkswaterstaat, waterschappen of bedrijven. Hierbij kun je denken aan het opstellen van een technische leidraad voor een innovatieve oplossing voor dijkversterkingen, aan de implementatie van de overstromingskansbenadering bij beoordelen en ontwerpen. En aan het ontwikkelen van methodes voor beoordeling in de toets op maat waarbij de kering centraal staat. Het grootste deel van onze huidig projecten doen wij voor Nederlandse opdrachtgevers. Wij streven ernaar om ons aandeel aan internationaal werk te vergroten. Ook hier ga jij een rol in spelen.

Wat verwacht Deltares van jou als Medior adviseur waterkeringen?
Wat wij doen, doen wij samen met onze partners, overheden en bedrijfsleven. Jij bent daarom een echte teamspeler die de belangen van anderen en tegelijk het maatschappelijke lange termijn belang niet uit het oog verliest. Iemand die nieuwe kennis wil ontwikkelen en toepassen, die graag voorop wil lopen, ondernemend is en ervan bewust is dat je anderen moet meenemen om samen stappen te kunnen zetten. Je weet hierin ook nieuwe relaties tot stand te brengen. Je haalt het beste uit jezelf door veel initiatief te tonen en zelfstandig te werk te gaan. Aan verantwoordelijkheidsgevoel in een maatschappelijk relevante functie schiet je niet tekort. Ook kunnen wij jou sociaal en communicatief vaardig noemen en beschik je over:

• Een afgerond MSc diploma in Civiele techniek of een andere relevante opleiding;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
• Een relevant netwerk in Nederland;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Bij voorkeur beschik je over ervaring met softwareontwikkeling, C# en wellicht andere programmeertalen (Java, Python, C++);
• Aantoonbaar ondernemerschap.

Werken bij Deltares
Wij bieden een informele, dynamische en uitdagende werkomgeving. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het bouwen van jouw CV is belangrijk voor ons. Daarnaast faciliteren wij uitstekende opleidingsmogelijkheden. Uiteraard is doorgroei in de toekomst mogelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen. Wij hebben bijzondere faciliteiten op onze campus, zoals dagelijkse lunchlezingen, de Deltagoot en ons iD- lab.

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werkt Deltares aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij in eigen land en internationaal. Met dit doel ontwikkelen we zelf kennis, innovatieve producten en diensten, verbinden we onze kennis met die van anderen en maken we deze voor anderen beschikbaar.

Wij adviseren overheden en bedrijfsleven over de fysieke toestand en mogelijke beheersingsmaatregelen van delta’s, kust- en riviergebieden. Deltares stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kennis en adviezen. Enabling Delta Life is onze core business.

Interesse?

Solliciteer dan direct via de solliciteerknop en upload jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Melissa Ruts (HR Recruitment Officer; sollicitatie@deltares.nl; +31883358330) en Maya Sule (Afdelingshoofd Dike Safety; +31 6 1228 9167).

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sollicitatie Deltares

Vestigingsplaats

Solliciteer