Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medior Adviseurs/onderzoekers

Plaatsingsdatum 13-06-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 - 40 Salaris -

Vind jij het leuk om leiding te geven aan projecten, en toegepast onderzoek te doen naar waterveiligheid? Voor onze afdeling Waterveiligheid zijn wij op zoek naar twee medior adviseurs/onderzoekers!

Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werken we aan slimme innovaties en maatregelen voor mens, milieu en maatschappij.

De unit Zoetwatersystemen bestaat uit ruim 175 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen: Water en Delta Management, Waterveiligheid, Operationeel waterbeheer, Rivierkunde & transport over water, Ecologie en waterkwaliteit, en Hydrologie.

De afdeling Waterveiligheid geeft specialistisch advies over strategieën en maatregelen gericht over het vergroten van de veiligheid tegen overstromingen. De afdeling waterveiligheid voert water-gerelateerde risicoanalyses uit en ontwikkelt state-of-the-art beslissingsondersteunende instrumenten. Onze opdrachtgevers bieden we daarmee een gedegen kennisbasis ten behoeve van veilig waterbeheer.

Wat kan je verwachten als medior adviseur/onderzoeker?
Je gaat in projectverband werken aan de ontwikkeling en toepassing van methodes en tools voor het berekenen van overstromingsrisico’s en het definiëren van maatregelen en/of strategieën. Je geeft leiding aan projecten, voert risicoanalyses uit en geeft hierover advies aan externe opdrachtgevers over effectiviteit van maatregelen t.b.v. risicobewust waterbeheer in binnen- en buitenland. Je maakt de vertaling van de klimaatscenario’s naar overstromingsrisico’s. Daarnaast werf je advies- en onderzoeksprojecten bij Nederlandse en internationale waterbeheerders en beleidsmakers.

Wat verwacht Deltares van jou als medior adviseur/onderzoeker?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, en bent bij voorkeur gepromoveerd in het vakgebied civiele techniek, fysische geografie, hydrologie of wiskunde;
  • Je hebt 3 tot 10 jaar werkervaring;
  • Je hebt ervaring met het analyseren van overstromingsrisico’s en affiniteit met het analyseren van waterveiligheidsvraagstukken en het evalueren van maatregelen gericht over het verminderen van overstromingsrisico’s;
  • Je hebt ervaring met programmeren met bijvoorbeeld Matlab of Python, het modelleren van watersystemen en/of het werken met GIS systemen;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en bij voorkeur ook een derde taal;
  • Je bent sociaal en ondernemend;
  • Je hebt oog voor de trends en kansen in de buitenwereld;
  • Je wilt graag samenwerken met marktpartijen, andere kennisinstituten en overheden, zowel nationaal als internationaal;
  • Je bent in staat om de behoeftes van de klant in kaart te brengen en je weet die te verbinden naar de oplossingen die je als opdrachtnemer te bieden hebt;
  • Je hebt een leergierige/open houding om je verder te ontwikkelen en reflecteert op eigen prestaties.


Werken bij Deltares
Wij bieden een informele, dynamische en uitdagende werkomgeving. Jouw persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en groei is belangrijk voor ons. Daarom bieden wij uitstekende opleidingsmogelijkheden en is doorgroei mogelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen. Wij hebben bijzondere faciliteiten op onze campus, zoals regelmatige lunchlezingen, de Deltagoot en ons iD- lab, een interactief data research laboratorium.


Interesse?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten jouw kwaliteiten aan bij het functieprofiel? Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatiebrief te uploaden. Alleen sollicitaties via onze website worden in behandeling genomen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Melissa Ruts (HR Recruitment Officer; sollicitatie@deltares.nl; +31883358330) en Judith Kaspersma (Afdelingshoofd Waterveiligheid; Judith.Kaspersma@deltares.nl; +31883357948).


Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sollicitatie Deltares

Vestigingsplaats

Solliciteer