Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Afdelingssecretaresse

Plaatsingsdatum 13-11-2017 Functiecategorie Secretarieel / Office Managemen...
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 - 40 Salaris -
Ter ondersteuning van de unit Zee- en Kustsystemen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactief ingestelde afdelingssecretaresse:

Afdelingssecretaresse

De unit Zee- en Kustsystemen bestaat uit ca. 130 medewerkers die verdeeld zijn over 5 afdelingen: Environmental Hydrodynamics, Applied Morphology, Marine and Coastal Management, Ecosystems and Sediment Dynamics and Marine and Coastal Information Science. De unit opereert in een uitdagende en dynamische maatschappelijke omgeving, met de meeste aandacht voor het marine systeem en de kustzone en het gebruik ervan. De belangrijkste vraagstellingen hangen samen met klimaatsverandering en de toenemende druk op het systeem door groei van bevolking en economische activiteiten. Onze opgave is hiervoor onze kennis en kunde te ontwikkelen en effectief in te zetten, uiteraard samen met onze kennispartners. Onze projecten kenmerken zich daarbij door gebruik van technische, maar ook maatschappelijke innovaties. De oplossingen waaraan we werken moeten ook op draagvlak kunnen rekenen. Innovaties in ondersteunende tools zijn hierbij cruciaal.

Wat kan jij verwachten als Afdelingssecretaresse
• Het oppakken van alle voorkomende secretariële werkzaamheden voor de medewerkers van de afdelingen, waaronder het verzorgen van de correspondentie, notulen, complex agendabeheer, de in- en uitgaande post en het telefoonverkeer;
• Het opmaken en redigeren van offertes, rapporten en contracten;
• Het bijhouden van het relatiebestand en het kwaliteitssysteem;
• Het regelen en organiseren van dienstreizen;
• Het onderhouden van projectdossiers en het bewaken van acties die voortkomen uit de dossiers.

Wat verwacht Deltares van jou als Afdelingssecretaresse
• Je hebt een opleiding op MBO/HAVO-niveau en/of een secretaresseopleiding met bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Je bent goed bekend met MS-Office en WhiteOffice
• Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. In het Engels notuleren zal regelmatig voorkomen in deze functie.
• Je bent een enthousiaste en representatieve collega, communicatief en je kunt goed improviseren en organiseren;
• Je werkt graag in een team, bent nauwgezet, resultaatgericht en hebt een flexibele, proactieve en servicegerichte instelling;
• In de team- en werkdynamiek sta je je mannetje en kan je in je communicatie duidelijk zijn op een klantgerichte manier.
• Ook bij (tijdelijke) hoge en wisselende werkdruk behoud je het overzicht en kun je goed prioriteiten stellen.

Werken bij Deltares
Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Deltares werkt aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij, in eigen land en internationaal. Met dit doel ontwikkelen we zelf kennis, innovatieve producten en diensten en software en verbinden we onze kennis met die van anderen en maken we deze voor anderen beschikbaar.
Onze software wordt wereldwijd gebruikt voor het adviseren we overheden en bedrijfsleven over de fysieke toestand en mogelijke beheersingsmaatregelen van delta’s, kust- en riviergebieden. We ontwikkelen bijvoorbeeld early warning systemen en simulatiesoftware voor het managen van overstromingen. Deltares stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar kennis en adviezen. Enabling Delta Life is onze core business.

Interesse

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten jouw kwaliteiten aan bij het functieprofiel? Solliciteer dan direct via de solliciteerknop en upload jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Frank Hoozemans +31883358505

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Secretarieel / Office Management / Personal Assistant
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Secretaresse, secretarieel, projectdossiers

Contactgegevens

Contactpersoon Sollicitatie Deltares

Vestigingsplaats

Solliciteer