Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Projectadministrateur

Plaatsingsdatum 10-01-2018 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Delft Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 - 40 Salaris -
Vacature Projectadministrateur bij Deltares (Delft)

Zoek jij als projectadministrateur een uitdagende en brede functie in een internationale, technische omgeving? Ben jij de nauwkeurige administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat onze maatschappelijk relevante projecten financieel op rolletjes lopen? Aarzel niet langer en lees hieronder snel meer over de organisatie en de functie.

Over Deltares
Deltares is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wij werken aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij, in eigen land en internationaal. Met dit doel ontwikkelen we zelf kennis, innovatieve producten en diensten en software. Deze software wordt wereldwijd gebruikt voor het adviseren van overheden en bedrijfsleven over de fysieke toestand en mogelijke beheersingsmaatregelen van delta’s, kust- en riviergebieden. Enabling Delta Life is onze core business.

Als Projectadministrateur ben je werkzaam voor de unit Zee- en Kustsystemen (ZKS). Zij opereert in een uitdagende en dynamische maatschappelijke omgeving, met de meeste aandacht voor het mariene systeem en de kustzone. Onze projecten kenmerken zich door gebruik van technische, maar ook maatschappelijke innovaties.

Over de functie
Als projectadministrateur ben jij er verantwoordelijk voor dat het beheer en de administratie in deze projecten goed verloopt. Je bent het financiële geweten van onze projecten en je bent een expert op financieel en administratief gebied. Je zorgt ervoor dat de dossiers per project op de juiste manier bijgehouden worden en dat zij de benodigde up to date informatie (bijvoorbeeld een interne begroting, de getekende offerte die aan de klant verstuurd is) bevatten. Je verwerkt de relevante informatie (zoals budgetten en facturatie-termijnen) in ons ERP-systeem Maconomy.

Jouw bijdragen aan het bedrijf en het financieel succes van de projecten:

• Bewaken van de kwaliteit van de projectdossier op juistheid, volledigheid en tijdigheid.
• Aanleveren van de cijfers voor de interne controle, de maandrapportages en de jaarrekening;
• Afstemming zoeken met projectleiders, lijnmanagers en de unitcontroller over voortgang en wijzigingen in de administratieve projectdossiers;
• Verzorgen en analyseren van kostenrapportages, nacalculaties en maandrapportages met informatie over AEP (Analyse einde project);
• Op proactieve wijze financiële risico’s en kansen signaleren en daarover projectleider en management adviseren;
• Signaleren van verbeteringsmogelijkheden in administratieve processen en het deelnemen in verbeterprojecten;
• Vraagbaak voor collega’s die hulp nodig hebben bij het invullen van hun time- of expense sheets in Maconomy en deze tevens controleren op juistheid;
• Verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van de unit.
• Beheren van de inkoop facturen van de unit;
• Back-up van de unitcontroller.

Wat verwacht Deltares van jou als Projectadministrateur
Uiteraard ben je een plezierige collega die zowel prima zelfstandig als in teamverband kan werken en gevoel heeft voor de business. Als persoon stap je makkelijk op mensen af en communiceer je op de juiste wijze met de diverse stakeholders. Daarnaast breng je het volgende met je mee:

• Een afgeronde mbo/hbo-opleiding op het gebied van administratie of Bedrijfseconomie;
• Ca. 5 jaar ervaring financieel/administratieve werkervaring;
• Je beheerst de Engelse taal;
• Je bent leergierig, en werkt graag aan je persoonlijke ontwikkeling;
• Je bent flexibel en servicegericht ingesteld;
• Je bent proactief en toont initiatief om kansen te benutten;
• Je bent organisatiesensitief en neemt verantwoordelijkheid voor het werk dat je doet;

Ons aanbod
Wij bieden een informele, dynamische en uitdagende werkomgeving. Jouw persoonlijke ontwikkeling en het bouwen van jouw CV is belangrijk voor ons. Zo zijn er uitstekende opleidingsmogelijkheden, en worden er vaak lunchlezingen georganiseerd over projecten binnen onze organisatie. Op ons campusterrein hebben we bijzondere faciliteiten, zoals de Deltagoot (waar hoge golven kunnen worden opgewekt) en een iD-lab (een interactief data onderzoek laboratorium).
Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, met een goede pensioenregeling en 34 vakantiedagen.

Interesse?
Solliciteer dan direct via de solliciteerknop en upload jouw CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Melissa Ruts (recruitment medewerker; sollicitatie@deltares.nl; +31883358539 ) en Frank Hoosemans (Unitmanager; Frank.Hoozemans@deltares.nl; +31610198065).

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature gerust door.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Financiele dienstverlening
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden projectadministratie, financien, administratie, bedrijfseconomie

Contactgegevens

Contactpersoon Sollicitatie Deltares

Vestigingsplaats

Solliciteer